Értékes tudás, most akár jelentős kedvezménnyel!
2017.10.09.
Értékes tudás, most akár jelentős kedvezménnyel!
A Bormerketing 1x1 országos roadshow-t indított, amely három; villányi, szekszárdi és egri rendezvényein már bizonyított, és most Somlóra látogat. A rendezvény sajátossága, hogy az ismert és elismert előadók nem csak egyoldalú beszámolót tartanak a szakterületük friss információiról, hanem közvetlenül az előadások után tartott interaktív workshop-on közösen ki is értékelik azt a hallgatósággal, ahol mindenki felteheti a témakörben őt érdeklő kérdéseit.

Olyan értékteremtő témákat fognak feldolgozni, ahol megtudhatják az érdeklődők, hogy hogyan kell tárgyalni egy kereskedővel, mi a teendő, ha bekerültek a borok a multik polcaira, mik a legújabb nemzetközi íztrendek, és mi alapján választ egy étteremben egy vendég. Arra is válasz kapunk, hogyan lehet a vásárlók érzelmeit manipulálni egyértelmű üzenetekkel a kommunikációban úgy, hogy a vásárlási döntés elkötelezett és megingathatatlan legyen, de példa akadt arra az eddigi rendezvényeken is, hogy a régiók sajátosságait is kielemezzük.

Most elérhető a kedvezményes árú belépőjegy, mely 44.900,- Ft + Áfa helyett csak 34.900,- Ft + Áfa.
 
KÜLÖN KEDVEZMÉNY A KISEBB PINCÉSZETEKNEK! Azok a borászatok, melyek 50 ezer palack alatt értékesítenek évente most külön kedvezményt élvezhetnek. Az alábbi linken történő regisztrációnál be kell írni az "Üzenet" mezőbe, hogy "HNT", így az ár csupán 19.900,- Ft + Áfa lesz.
 
Időpont: október 25., szerda

További információkért és a regisztrációért a bormarketing1x1.hu/roadshow oldalt kell felkeresni.
 

Forrás : http://www.pannonhalmiborvidek.hu