
Program
- Száraz, meleg évjáratok – szüreti és erjesztési megoldások az Erbslöh technológiáival.
- Sikeres tápanyagellátás a VitaDrive® ProArom és Vitamon® Liquid élesztőtápanyagokkal, intenzív, gyümölcsös borok készítéséhez.
- Almasavbontás-menedzsment az Erbslöh technológiájával.
- Milyen Trenolin enzimeket ajánlunk 2018-ra
A rendezvény várható befejezése: 18:00.
Az előadás helyszíne: Civil Ház
9081 Győrújbarát, Veres Péter u.5-7.
Feltétlenül számítunk az Ön, illetve kollégái megjelenésére!
Az előadásokat követően az Erbslöh technológiájával készült borok kóstolására lesz lehetőség.
Kérjük, hogy részvételi szándékát július 24-ig, a pannonhalmiborvidekhegykozsege@gmail.com címen vagy a +36 20 5863331-es telefonszámon Némethné Rozmaring Tündének jelezni szíveskedjen.