2017. augusztus 8-án, kedden délelőtt 10:00 órakor kerül sor.
Program:
- Trenolin PLUS enzimek – új lehetőségek az enzimtechnológiában
- A CarboTec GE – új- és hagyományos musttísztó anyagok és technológiák
- Hibridélesztők az Erbslöhtől – az Oenoferm X széria. Az Erbslöh LA-C: csökkentett alkohol kihozatal az Oenoferm LA HOG élesztővel
- Az erjedési aromák befolyásolása – Mit tudnak a tápanyagok?
A rendezvény várható befejezése: 12:00.
Az előadás helyszíne: Pipacs Étterem
9081 Győrújbarát, Liszt Ferenc u. 2.
Feltétlenül számítunk az Ön, illetve kollégái megjelenésére!
Az előadásokat követően az Erbslöh technológiájával készült borok kóstolására lesz lehetőség.
Kérjük részvételi szándékát augusztus 7-ig, a pannonhalmiborvidekhegykozsege@gmail.com címen vagy telefonon a +36-20-586-3331 számon Némethné Rozmaring Tündénél jelezni szíveskedjen.
Köszönjük!